Hvilke strategiske muligheder har de danske virksomheder? Hvor bør din virksomhed lægge sit fokus? Og hvordan kan I føre strategien ud i praksis?

Alle virksomheder har et vækstpotentiale. Fokus på de strategiske indsatser er afgørende for at flytte og vækste din virksomhed.

Mit fokus er at identificere væksthæmmere hos små- og mellemstore virksomheder. Ofte stammer disse væksthæmmere fra mange indgroede vaner og processer. Derfor er det – i tillæg til et frisk blik på de dynamisk markedsforhold hvori virksomheden konkurrerer – behov for at identificere hvilke grundlæggende strategiske udfordringer SMV’er ofte kæmper med i det daglige.

I samarbejde med BDO har jeg udarbejdet en analyse af disse strategiske udfordringer, som er belyst i en letlæselig rapport.

BDO inviterer til et inspirationsarrangement den 18. marts fra 07.30 til 10.30 hos BDO i København. Adressen er Havneholmen 29, 1561 København. Du kan tilmelde dig her.

Jeg sender også gerne rapporten til dig. Du skal blot sende mig en besked i boksen nedenfor eller på mail lars ‘at’ kirsteinconsulting.dk.